SCHOOLWEBSITE

SchoolWebsite is dé gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites. Websites die met SchoolWebsite zijn ontwikkeld, hebben een merkbaar doordachte vormgeving en zijn per definitie responsive (op elk apparaat goed te bekijken). Daarbij biedt SchoolWebsite een wereld aan mogelijkheden om uw website helemaal naar wens in te richten.

Compleet en betrouwbaar

SchoolWebsite wordt door meer dan 500 scholen en bovenschoolse besturen naar volle tevredenheid gebruikt. Speerpunten van schoolwebsite.nu zijn een goede vormgeving en beheergemak. Zo hebben scholen de mogelijkheid het beheer te delegeren en met meerdere personen aan de website te werken. Door het gemak van ‘beheer aan de voorkant’ kan iedereen eenvoudig zijn weg vinden en blijft de website altijd actueel.

Demo aanvragen

Oudercommunicatie

Aanvullend op de website is het mogelijk de OuderPlusmodule af te nemen. Met deze module betrekt u ouders door middel van nieuws, foto's, video's en een besloten tijdlijn meer bij de activiteiten van hun kind(eren).

Meer over oudercommunicatie

Voordelen op een rij

  • Makkelijk te beheren
  • Responsive design: website geschikt voor ieder device.
  • Te koppelen aan de SchoolApp
  • SchoolWiki; de online oplossing voor uw huidige schoolgids

  • Teampagina: laat ouders op een overzichtelijke manier zien wie er op uw school werken.
  • Virtuele 360 graden tour: een imposant rondom-beeld van uw school en de verschillende groepen, met volop mogelijkheden om extra informatie toe te voegen.
schoolwapps beveiliging

Beveiliging

Om gevoelige informatie op uw website optimaal te beschermen, biedt SchoolWapps de mogelijkheid van degelijke beveiliging met een SSL-certificaat.

Uitstraling

Met SchoolWebsite bent u verzekerd van een goede vormgeving. U kunt ervoor kiezen uw website elke 3 jaar te laten opfrissen met een nieuw design. Ook de productie van passend beeldmateriaal (film, animatie of foto) en zelfs het ontwerp van een complete huisstijl kunt u aan SchoolWapps overlaten.

kleurenwaaier
mijn omgeving online

MOO-koppeling

MOO (Mijn Omgeving Online) is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Via een single sign-on-functie kunnen leerkrachten inloggen in MOO, doorklikken naar de schoolwebsite en deze direct beheren.

Multiportal

Kiest u als bestuur voor een multiportal-invulling, dan kunt u nieuwsartikelen op één centrale plek invoeren en vervolgens publiceren op al uw schoolwebsites. Uiteraard kunt u op uw bestuurswebsite ook automatisch het nieuws van al uw scholen tonen.

multiportal

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT