De online totaaloplossing voor het onderwijs

Zou u willen dat er een complete én betaalbare oplossing was om alle online toepassingen en media van uw school of scholen aan elkaar te koppelen? Merkt u ook dat er vaak dubbel werk wordt gedaan bij het invoeren van informatie? Dat uw boodschap niet iedereen op het juiste moment bereikt? En dat die boodschap ook niet via alle kanalen eensluidend is? Dan is SchoolWapps precies wat u zoekt.

Alles in één

SchoolWapps, speciaal voor het onderwijs ontwikkeld, is een unieke suite van vijf componenten (website, app, publicatiebord, intranet en dashbord) die samen een online totaaloplossing vormen. Slimme koppelingen zorgen ervoor dat informatie automatisch wordt gedeeld en uitgewisseld tussen de diverse componenten. Zo hoeft alles maar één keer te worden ingevoerd en bent u verzekerd van consistentie in al uw informatiedragers.

Oudercommunicatie

SchoolWapps kan als totaaloplossing een krachtige motor zijn voor ouderparticipatie. Dat geldt zeker wanneer u ervoor kiest alle componenten van SchoolWapps extra interactieve power te geven met de unieke OuderPlusmodule. Deze uitbreiding is overigens ook leverbaar als op zichzelf staande oplossing. U hoeft dus niet per se SchoolWapps-gebruiker te zijn om te kunnen profiteren van de vele voordelen.

Meer lezen

SchoolWapps Devices

Schoolwebsite

De bewezen en gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites.

Lees meer

SchoolIntranet

Een intranet op basis van SharePoint Online, voor efficiënte samenwerking.

Lees meer

SchoolApp

Het eigentijdse verlengstuk van uw SchoolWebsite, met veel handige functies.

Lees meer

SchoolFlits

Dé geïntegreerde oplossing voor narrowcasting binnen uw school of scholen.

Lees meer

Eenvoudig beheer: het SchoolWapps Dashboard

Met het slimme Dashboard van SchoolWapps beheert u met behulp van één centraal en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) heel eenvoudig alle componenten van de totaaloplossing.

Zomaar wat pluspunten

  • Tevreden gebruikers: al meer dan 500 scholen en bovenschoolse besturen.
  • Volop mogelijkheden om ouderbetrokkenheid en -participatie te stimuleren.
  • Doordachte, aantrekkelijke en consistente vormgeving in alle componenten.
  • Met virtuele rondleiding door uw school en vele andere extra features.

Privacy en veiligheid

SchoolWapps is gegarandeerd veilig en betrouwbaar omdat de oplossing als enige in de markt het 'Convenant Digitale onderwijsmiddelen en privacy' onderschrijft. Dat betekent dat de privacy en veiligheid zijn te allen tijde gewaarborgd is. Informatie die u deelt is niet toegankelijk voor anderen dan degenen voor wie ú het bedoelt. Deze garanties worden vastgelegd in een bewerkersovereenkomst. Daarnaast biedt SchoolWapps de mogelijkheid om gevoelige informatie op uw website optimaal te beschermen degelijke beveiliging met een SSL-certificaat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT