Privacy en security

Privacy en security staan voorop bij SchoolWapps en deze zijn te allen tijde gewaarborgd. Wij hebben verschillende maatregelen genomen op het gebied van privacy om ervoor te zorgen dat er niets mis kan gaan met gegevens.

Maatregelen

SchoolWapps heeft de volgende maatregelen getroffen om privacy en security van gegevens en data te garanderen:

Nieuwe privacywetgeving voor het onderwijs

Vanaf 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht binnen de hele Europese Unie. Onderwijsinstellingen werken met gevoelige leerlinggegevens en deze nieuwe wetgeving stelt daar hoge eisen aan. Denk bijvoorbeeld aan leerlinggegevens in administratiesystemen, data van leerlingen binnen een digitale leer-en werkomgeving of foto's op de website van de school. De nieuwe AVG stelt aanzienlijk hogere eisen aan de beveiliging van informatie en privacy. In deze folder leggen we uit wat de AVG inhoudt en informeren we u over de risico’s en hoe u beleid opstelt om deze te beperken.

Download de folder

Deelnemer Privacyconvenant

SchoolWapps is gegarandeerd veilig en betrouwbaar omdat de oplossing als enige in de markt het 'Convenant Digitale Onderwijsmiddelen en Privacy' onderschrijft. Dankzij het privacyconvenant wordt er een verwerkersovereenkomst met de school gesloten, waarin exact is vastgelegd tot welke informatie SchoolWapps toegang heeft. Informatie die u deelt is dus niet toegankelijk voor anderen dan degenen voor wie ú het bedoelt.

Ons privacybeleid geeft een inzicht van welke persoonsgegevens en andere informatie wij kunnen verzamelen en hoe wij die eventueel zouden kunnen gebruiken. Andere belangrijke onderwerpen omtrent uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens worden eveneens beschreven.

 naar het privacybeleid  

SchoolWapps is een gezamenlijk product van Heutink ICT en web2work. Via de website van web2work kunt u een verwerkersovereenkomst downloaden.

naar de Verwerkersovereenkomst pagina

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT