Word wegwijs gemaakt in de wereld van SchoolWapps

Nadat uw SchoolWapps-omgeving live staat ondersteunen en begeleiden wij u graag bij de nieuwe website. Wij bieden de volgende trainingen aan zodat u het maximale uit SchoolWapps haalt.

Beheerderstraining (online of op locatie)

Nieuwe beheerders weten na de beheerderstraining hun weg te vinden in SchoolWapps. Na de realisatie van de omgeving verzorgen wij een online training. In deze training zorgen wij ervoor dat de beheerders de fijne kneepjes van het systeem leren kennen en in staat zijn om hun kennis over te dragen aan hun team op de school. Zo zorgen wij voor goed geïnformeerde en opgeleide medewerkers. Tegen meerprijs is het mogelijk een training op locatie te verzorgen.

 

Interesse in een training? Laat het ons weten! Klik hier >

Leerkrachtentraining

Om succesvol met het ouderportaal te kunnen werken is het mogelijk een praktische training per school te verzorgen voor de leerkrachten. In deze training gaan we gezamenlijk met alle leerkrachten van de school de app downloaden, inloggen en tijdlijnberichten versturen. Tevens wordt de gesprekkenplanner en spoedberichten toegelicht.

Wij raden u aan om voordat de school daadwerkelijk aan de slag gaat een periode ‘proef te draaien’. Hiervoor gebruikt de school de testgroep die eerder is aangemaakt. Met deze groep kunt u naar hartenlust de mogelijkheden van het ouderportaal uitproberen om hiermee ervaring op te doen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT