Instructievideo's

Met onze instructievideo's leggen we je uit hoe je het maximale uit SchoolWapps haalt. In de video's hieronder vertellen we je op eenvoudige wijze hoe SchoolWapps in de praktijk werkt.

Hoe gebruik je intekenlijsten?
Met deze uitbreiding op de tijdlijn plaats je met grootste gemak een oproep waar ouders zich op kunnen inschrijven. In deze video laten we zien hoe je dat doet.
Hoe werkt de SchoolWiki?
SchoolWiki is de interactieve, digitale variant van de papieren schoolgids en geeft inzicht in de organisatie. In deze video leggen we de SchoolWiki uit.
Hoe werkt de tijdlijn?
Op de tijdlijn kunnen ouders en leerkrachten eenvoudig met elkaar communiceren, maar hoe doe je dat? In deze instructievideo leggen we het je uit.
Hoe maak je als ouder een account aan?
In deze video laten we je zien hoe ouders een SchoolWapps-account aan kunnen maken en hoe je de app klaar maakt voor gebruikt.
Hoe gebruik je de gesprekkenplanner?
Met de gesprekkenplanner (onderdeel van het Ouderportaal) kunt u gemakkelijk oudergesprekken plannen. Bekijk de tutorial om te zien hoe je dat doet.
Hoe importeer je leerlingen?
Met leerlingbeheer importeer je leerlingen en groepen vanuit het leerlingadministratiesysteem. In deze video laten we zien hoe je leerlingen importeert en ouders aan kinderen koppelt.
Hoe gebruik je als leerkracht de app?
In deze video laten we je zien hoe je SchoolApp in moet stellen, in moet loggen en hoe je een nieuwsbericht plaatst.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT