Jaarovergang SchoolWapps 1.0

Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om jaarovergang in SchoolWapps 1.0 soepel te laten verlopen.

Waarom een jaarovergang

Met de jaarovergang in SchoolWapps 1.0 maak je de omgeving klaar voor het nieuwe schooljaar. Je archiveert de groepen van het afgelopen jaar, schoont de omgeving op en maakt de groepen voor het nieuwe schooljaar aan. Leerlingen en hun ouders verhuizen automatisch mee naar de nieuwe groep.

Voordat je begint

Voordat je aan de slag gaat met de jaarovergang willen we je er graag op wijzen dat er een compleet vernieuwde SchoolWapps 2.0 omgeving beschikbaar is. Wij adviseren je om de overstap te maken naar SchoolWapps 2.0 zodat je direct kunt profiteren alle vernieuwingen. 

Meer informatie over het nieuwe ouderportaal + app

Direct starten met SchoolWapps 2.0

Stappenplan jaarovergang

Hieronder vind je het stappenplan voor de jaarovergang van SchoolWapps 1.0. Hierin staat duidelijk beschreven hoe je de jaarovergang kunt uitvoeren.

Stappenplan downloaden

Jaarovergang afronden

Wanneer je stap 1 t/m 3 van het stappenplan hebt doorlopen helpen wij je met het afronden van de jaarovergang. Heb je de eerste drie stappen nog niet doorlopen, klik dan hier om eerst het stappenplan te bekijken.

Vul het formulier in

Voor het afronden van de jaarovergang hebben we nog wat aanvullende informatie nodig. Geef in onderstaand formulier aan wat er met leerlingen en bijbehorende ouders moet gebeuren die van school zijn gegaan. Daarnaast horen we graag of je wilt dat ouders kunnen reageren op tijdlijnberichten van het nieuwe schooljaar. Wij zorgen ervoor dat deze zaken correct worden ingesteld.

Geef je voorkeuren door

  • *


Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT