Downloads SchoolWappS

Om u te helpen om SchoolWapps optimaal te gebruiken hebben we verschillende handleidingen en documenten gemaakt. U kunt deze hieronder downloaden. Verder hebben we op deze pagina handige downloads verzameld om ouders en scholen te informeren over SchoolWapps.

Download de app

SchoolWapps is verkrijgbaar in de Appstore en Play Store en is helemaal gratis! Na installatie hoeft u slechts de link van uw SchoolWebsite in te voeren en is de app ingericht.

  

Schoolwapps App

Rapportage

In deze rapportages leest u de doorgevoerde verbeteringen en extra mogelijkheden in het webportaal.

Nieuw gebruikersbeheer Verbeteringen en extra mogelijkheden in het webportaal Overzicht van alle verbeteringen in de vernieuwde app

Algemeen materiaal om ouders te informeren

Wij helpen u graag om de app bij ouders en verzorgers onder de aandacht te brengen. Hieronder kunt u een poster, een brief en een handleiding downloaden die u een-op-een kunt gebruiken.

Download de poster (A3) Brief met Ouderportaal (word) Brief zonder Ouderportaal (word) SchoolWapps handleiding (voor ouders) Stappenplan voor Ouderportaal Jaarovergang SchoolWapps ouderportaal Toestemmingsformulier voor foto en video

 

Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid staan voorop bij SchoolWapps. In deze folder leest u wat de nieuwe privacy wetgeving voor het onderwijs betekent en informeren we u over de risico’s en hoe u beleid opstelt om deze te beperken.

Privacy wetgeving Verwerkersovereenkomst

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT