Downloads SchoolWappS

Om u te helpen om SchoolWapps optimaal te gebruiken hebben we verschillende handleidingen en documenten gemaakt. U kunt deze hieronder downloaden. Verder hebben we op deze pagina handige downloads verzameld om ouders en scholen te informeren over SchoolWapps.

Download de app

SchoolWapps is verkrijgbaar in de Appstore en Play Store en is helemaal gratis! Download hieronder de juiste versie.

SchoolWapps 2.0

  

Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid staan voorop bij SchoolWapps. In deze folder leest u wat de nieuwe privacy wetgeving voor het onderwijs betekent en informeren we u over de risico’s en hoe u beleid opstelt om deze te beperken.

Privacy wetgeving Verwerkersovereenkomst

Algemene documentatie

Wij helpen u graag om Schoolwapps 2.0 (=ouderportaal + app) bij ouders en verzorgers onder de aandacht te brengen. Hieronder ziet u een voorbeeldbrief voor ouders, een stappenplan voor de school en een document voor huidige klanten m.b.t. de jaarovergang. 

Voorbeeldbrief voor ouders Stappenplan schoolstart voor SchoolWapps 2.0 Stappenplan starten met SchoolWapps 2.0 ouderportaal Voorbeeldbrief overgang van SchoolWapps 1.0 naar 2.0

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT