Oudercommunicatie

Goed communiceren met ouders is een must maar uw tijd is kostbaar. Met de OuderPlusmodule communiceert u met ouders vanuit één veilige en besloten omgeving. Hiermee verhoogt u de ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid. Zo maakt u van SchoolWapps nog meer een platform dat oudercommunicatie en betrokkenheid stimuleert.

Gebruikers & groepen

Met SchoolWapps communiceert uw school heel gericht op groepsniveau. Met de functie gebruikers en groepen kunt u zelf groepen van gebruikers aanmaken, waarmee u kunt communiceren door middel van nieuwsbrieven, de tijdlijn en spoedberichten. Met notificaties blijven ouders zelfs automatisch op de hoogte als er nieuwe berichten geplaatst worden.

Notificaties & spoedberichten

Met het notificatiesysteem blijven ouders op de hoogte van nieuwe berichten door middel van notificaties per e-mail en/of smartphone. Vanuit spoedberichten kunt u gericht en snel berichten uitdoen richting ouders die deze direct via e-mail en SchoolApp ontvangen. Zo weet u zeker dat uw berichten de ouders snel bereiken, handig!

Schoolwebsite

De bewezen en gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites.

Lees meer

SchoolIntranet

Een intranet op basis van SharePoint Online, voor efficiënte samenwerking.

Lees meer

SchoolApp

Het eigentijdse verlengstuk van uw SchoolWebsite, met veel handige functies.

Lees meer

SchoolFlits

Dé geïntegreerde oplossing voor narrowcasting binnen uw school of scholen.

Lees meer

Nieuwsbrieven

Met de nieuwsbrieven module kunt u eenvoudig nieuwsbrieven versturen. Maak een nieuwsbrief aan met informatie die u wilt vertellen. Met één druk op de knop verstuurt u de nieuwsbrief naar ouders en wordt deze automatisch op website en in de SchoolApp geplaatst. Dat pas efficiënt communiceren!

Tijdlijn

Centraal binnen de OuderPlusmodule staat de tijdlijn. Op de tijdlijn communiceren leerkrachten en ouders met elkaar in een besloten omgeving. Hiermee geeft u oudercommunicatie extra power. De tijdlijn is beschikbaar in de SchoolApp en de afgeschermde 'MijnSchool'-pagina op de website van uw school. Op deze manier kunnen ouders en leerkrachten eenvoudig met elkaar communiceren via de app en via de website.

Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaar omgaan met (persoons) gegevens is van groot belang. Zeker in het onderwijs waar strenge regels zijn voor het gebruik en de uitwisseling van leerling gegevens. SchoolWapps biedt maximale veiligheid en betrouwbaarheid omdat de oplossing het 'Convenant Digitale onderwijsmiddelen en privacy' onderschrijft. Dat betekent dat de privacy en veiligheid gewaarborgd is. Uw gegevens staan opgeslagen in ons eigen datacenter dat aan de hoogt mogelijke veiligheidseisen voldoet. SchoolWapps biedt bovendien de mogelijkheid om gevoelige informatie op uw website optimaal te beschermen met een SSL-certificaat.

Ook stand-alone verkrijgbaar

De OuderPlusmodule is zodanig opgezet dat de functionaliteiten ook beschikbaar kunnen worden gemaakt voor scholen die niet met één van de andere onderdelen van SchoolWapps werken. U kunt de functionaliteit dus ook gewoon naast uw bestaande SchoolWebsite gebruiken.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT