Oudercommunicatie

Binnen SchoolWapps is het mogelijk een OuderPlusmodule in te richten. Hiermee verhoogt u de ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid. Met de OuderPlusmodule krijgt u de beschikking over communicatiegroepen, meldingen, nieuwsbrieven en een tijdlijn. Zo maakt u van SchoolWapps nog meer een platform dat oudercommunicatie en betrokkenheid stimuleert.

Communicatiegroepen

SchoolWapps bevat functionaliteiten op het gebied van oudercommunicatie waarmee uw school via heel gericht communiceert op groepsniveau. Met de OuderPlusmodule heeft u de beschikking over communicatiegroepen. Hiermee kunt u groepen van gebruikers aanmaken, waarmeee u gericht kunt communiceren in de nieuwsbrieven, de tijdlijn en de spoedberichten.

Spoedberichten

Met het notificatiesysteem blijven ouders op de hoogte van nieuwe berichten door middel van notificaties per e-mail en/of smartphone. Vanuit spoedberichten kunt u gericht en snel berichten uitdoen richting communicatiegroepen (ouders) die deze direct via e-mail en SchoolApp ontvangen. Zo weet u zeker dat uw berichten de ouders snel bereiken, handig!

Schoolwebsite

De bewezen en gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites.

Lees meer

SchoolIntranet

Een intranet op basis van SharePoint Online, voor efficiënte samenwerking.

Lees meer

SchoolApp

Het eigentijdse verlengstuk van uw SchoolWebsite, met veel handige functies.

Lees meer

SchoolFlits

Dé geïntegreerde oplossing voor narrowcasting binnen uw school of scholen.

Lees meer

Nieuwsbrieven

Met de nieuwsbrieven module kunt u eenvoudig nieuwsbrieven versturen naar communicatiegroepen. Maak een nieuwsbrief aan met informatie die u wilt vertellen en verstuur deze naar de gemaakte communicatiegroepen.

Tijdlijn

Door gebruik te maken van de optionele OuderPlusmodule kunt u ook de tijdlijn raadplegen. Op de tijdlijn communiceren leerkrachten en ouders met elkaar in een besloten omgeving. Hiermee geeft u oudercommunicatie extra power. De tijdlijn is beschikbaar in de SchoolApp en de afgeschermde 'MijnSchool'-pagina. Op deze manier kunnen ouders en leerkrachten eenvoudig met elkaar communiceren via de app en via de website.

Veilig en betrouwbaar

Deze aspecten zijn van groot belang. Zeker in het onderwijs waar strenge regels zijn voor het gebruik en de uitwisseling van leerling gegevens. SchoolWapps biedt maximale veiligheid en betrouwbaarheid omdat de oplossing het 'Convenant Digitale onderwijsmiddelen en privacy' onderschrijft. Dat betekent dat de privacy en veiligheid gewaarborgd is. SchoolWapps biedt bovendien de mogelijkheid om gevoelige informatie op uw website optimaal te beschermen met een SSL-certificaat. Bij het gebruik van de OuderPlus module is dit certificaat verplicht omdat dan veel persoonsgegevens uitgewisseld worden.

Ook stand-alone verkrijgbaar

De OuderPlusmodule is zodanig opgezet dat de functionaliteiten ook beschikbaar kunnen worden gemaakt voor scholen die niet met één van de andere onderdelen van SchoolWapps werken. U kunt de functionaliteit dus ook gewoon naast uw bestaande SchoolWebsite gebruiken.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT