Oudercommunicatie

De componenten van SchoolWapps bieden al veel functionaliteit om te communiceren met ouders en zo ouderparticipatie te bevorderen. Maar u kunt die oudercommunicatie functionaliteiten nog uitbreiden door te kiezen voor de OuderPlus module. Zo maakt u van SchoolWapps nog meer een platform dat interactie en betrokkenheid − en dus ouderparticipatie − stimuleert.

Gericht communiceren

SchoolWapps bevat functionaliteiten op het gebied van oudercommunicatie waarmee uw school via SchoolWebsite, SchoolApp en/of SchoolFlits heel gericht communiceert op groepsniveau. Zo maakt u communicatiegroepen aan en deelt uw school gericht communicatie met behulp van spoed-en nieuwsberichten. 

OuderPlus module

Door gebruik te maken van de optionele OuderPlus module geeft u oudercommunicatie extra power. Met een eigentijds platform communiceert u snel, eenvoudig en veilig met de ouders. Met de module verreikt u SchoolWapps en kunt u nieuwsbrieven versturen, communicatiegroepen aanmaken, spoedberichten versturen en de tijdlijn raadplegen. Op de tijdlijn communiceren leerkrachten en ouders met elkaar. De tijdlijn is beschikbaar in de SchoolApp en de afgeschermde 'MijnSchool'-pagina. Via e-mailnotificaties of pushmeldingen ontvangen ouders het bericht dat geplaatst is door de leerkracht. 

 

Schoolwebsite

De bewezen en gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites.

Lees meer

SchoolIntranet

Een intranet op basis van SharePoint Online, voor efficiënte samenwerking.

Lees meer

SchoolApp

Het eigentijdse verlengstuk van uw SchoolWebsite, met veel handige functies.

Lees meer

SchoolFlits

Dé geïntegreerde oplossing voor narrowcasting binnen uw school of scholen.

Lees meer

Privacy en veiligheid

Privacy en security staan voorop bij SchoolWapps en deze zijn te allen tijde gewaarborgd. Wij hebben verschillende maatregelen genomen op het gebied van privacy om ervoor te zorgen dat er niets mis kan gaan met gegevens. Om die privacy te waarborgen is SchoolWapps onder andere deelnemer aan het privacyconvenant. Dankzij het privacyconvenant wordt er een bewerkersovereenkomst met de school gesloten, waarin exact is vastgelegd tot welke informatie SchoolWapps toegang heeft. 

De functionaliteit van SchoolWapps helpt bij het voldoende aan de, onder meer door Kennisnet gestelde, vuistregels op het gebied van werken met persoonsgegevens. Denk hierbij aan de omgang met foto’s en ander beeldmateriaal van leerlingen. Daarnaast krijgt elke school een SSL-certificaat dat ervoor zorgt dat vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden worden.

Ook stand-alone verkrijgbaar

De oudercommunicatie functionaliteiten (communicatiegroepen, spoedberichten, nieuwsbrieven en het optionele OuderPlus) zijn zodanig opgezet dat de complete functionaliteit ook beschikbaar kan worden gemaakt voor scholen die niet met een van de andere onderdelen van SchoolWapps werken. U kunt de functionaliteit dus ook gewoon naast uw bestaande SchoolWebsite inzetten.

communicatieplus veiligheid

Bekijk nu onze introductieaanbieding!

Aanbieding
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT