SCHOOLWEBSITE

SchoolWebsite is dé gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites. Websites die met SchoolWebsite zijn ontwikkeld, hebben een merkbaar doordachte vormgeving en zijn per definitie responsive (op elk apparaat goed te bekijken). Daarbij biedt SchoolWebsite een wereld aan mogelijkheden om uw website helemaal naar wens in te richten.

Compleet en betrouwbaar

SchoolWebsite wordt door meer dan 700 scholen en bovenschoolse besturen naar volle tevredenheid gebruikt. Speerpunten van schoolwebsite.nu zijn een goede vormgeving en beheergemak. Zo hebben scholen de mogelijkheid het beheer te delegeren en met meerdere personen aan de website te werken. Door het gemak van ‘beheer aan de voorkant’ kan iedereen eenvoudig zijn weg vinden en blijft de website altijd actueel.

Demo aanvragen

Oudercommunicatie

Aanvullend op de website is het mogelijk een Ouderportaal af te nemen. Met deze dienst betrekt u ouders door middel van nieuws, foto's, agendaoverzicht, gesprekkenplanner en een besloten tijdlijn meer bij de activiteiten van hun kind(eren).

Meer over oudercommunicatie

Voordelen op een rij

  • Eenvoudig en makkelijk te beheren een aan te passen;
  • Responsive design: website geschikt voor ieder device;
  • Gekoppeld aan gratis SchoolApp;
  • SchoolWiki; de online oplossing voor uw huidige schoolgids die tevens zichtbaar is in de schoolapp.
  • Teampagina: laat ouders op een overzichtelijke manier zien wie er op uw school werken;
  • Virtuele 360 graden tour: een imposant rondom-beeld van uw school en de verschillende groepen, met volop mogelijkheden om extra informatie toe te voegen.

360 graden virtuele schooltour

De 360 graden tour is een unieke manier om geïnteresseerden (bijvoorbeeld schoolkiezers of ouders) virtueel rond te laten lopen door uw school. De tour geeft een imposant beeld van uw school en de verschillende groepen. Met informatieve hotspots kunt u in de virtuele tour informatie geven over uw kernwaarden, visie, methodes, veel gestelde vragen en het reilen en zeilen binnen de school. Bekijk het voorbeeld van De Jonge Helden.

Uitstraling

Met SchoolWebsite bent u verzekerd van een goede vormgeving. U kunt ervoor kiezen uw website elke 3 jaar te laten opfrissen met een nieuw design. Ook de productie van passend beeldmateriaal (film, animatie of foto) en zelfs het ontwerp van een complete huisstijl kunt u aan SchoolWapps overlaten.

kleurenwaaier
mijn omgeving online

MOO-koppeling

MOO (Mijn Omgeving Online) is de persoonlijke online leer- en werkomgeving voor het onderwijs. Via een single sign-on-functie kunnen leerkrachten inloggen in MOO, doorklikken naar de schoolwebsite en deze direct beheren.

SchoolWiki

De SchoolWiki is een digitale vertaling van de schoolgids en begrippen in het basisonderwijs. De schoolgids is een wettelijk voorgeschreven uitgave die aan ouders wordt uitgereikt bij toelating van hun kind op de basisschool. De schoolgids geeft in vogelvlucht inzicht in de organisatie van het onderwijs op onze school.

Meer over SchoolWiki

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT