Ouderportaal

Wilt u digitaal communiceren met ouders? Met ons Ouderportaal houdt u ouders eenvoudig op de hoogte van de activiteiten van de school en hun kinderen. In deze optionele module zitten prachtige features waarmee u oudercommunicatie en -participatie stimuleert.

Meer informatie

De voordelen op een rij

Het Ouderportaal is geïntegreerd in uw website en app en heeft dan ook dezelfde look and feel. Met het Ouderportaal beschikt u over:

  • Gesprekkenplanner
  • Tijdlijn
  • Nieuwsbrieven
  • Notificaties & spoedberichten
  • Gebruikers en groepen
  • Leerlingimportsysteem
  • Intekenlijsten

Tijdlijn

Met de tijdlijn communiceren leerkrachten en ouders met elkaar in een veilige omgeving. Doordat de tijdlijn de herkenbaarheid heeft van Facebook en Twitter kunnen ouders snel overweg met de tijdlijn. Berichten, foto’s en bestanden kunnen eenvoudig gedeeld worden en ouders kunnen reageren. De tijdlijn is te bereiken via de SchoolWebsite en de SchoolApp.

Bekijk de video

Gesprekkenplanner

Weg met de ouderwetse briefjes voor tien-minutengesprekken! Met onze gesprekkenplanner kunnen leerkrachten ouders digitaal uitnodigen voor gesprekken. De leerkracht geeft aan wanneer een gespreksronde is en vervolgens kunnen ouders zich inschrijven op een gewenst tijdstip. Met het handige overzicht zien leerkrachten welke ouders zich wel en niet hebben aangemeld en wat de status van de uitnodiging is. Zo houdt u overzicht en kunnen de gesprekken beginnen.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven versturen was nog nooit zo gemakkelijk! U maakt eenvoudig een nieuwsbrief aan met informatie die u wilt vertellen. Met één druk op de knop verstuurt u de nieuwsbrief naar ouders en wordt deze automatisch op website en in de SchoolApp geplaatst. Dat is pas efficiënt communiceren!

Notificaties & spoedberichten

Met het notificatiesysteem blijven ouders op de hoogte van nieuwe berichten door middel van notificaties per e-mail en/of smartphone. Vanuit spoedberichten kunt u gericht en snel berichten uitdoen richting ouders die deze direct via e-mail en SchoolApp ontvangen. Zo weet u zeker dat uw berichten de ouders snel bereiken, handig!

Intekenlijsten

Met deze uitbreiding op de tijdlijn plaatst u met grootste gemak een oproep waar ouders zich op kunnen inschrijven. Zo peilt u met met een paar kliks wie er kan rijden voor het aanstaande groepsuitje of de animo voor een activiteit. Op de tijdlijn plaatst de leerkracht berichten over actualiteiten. Bij een tijdlijnbericht heeft u de keuze om een intekenoptie toe te voegen. Dit kunnen één of meerdere vragen of verzoeken zijn, voorzien van een maximum aantal inschrijvingen en en sluitingsdatum. Zo kunt u intekenlijsten flexibel inzetten!

Ook stand-alone verkrijgbaar

Het Ouderportaal is zodanig opgezet dat de functionaliteiten ook beschikbaar kunnen worden gemaakt voor scholen die niet met één van de andere onderdelen van SchoolWapps werken. U kunt de functionaliteit dus ook gewoon naast uw bestaande SchoolWebsite gebruiken.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT