Direct aan de slag met SchoolWapps 2.0

Gemak, snelheid en accuraatheid zijn onmisbaar in het contact tussen ouders en de school. Met ons ouderportaal - online en via de SchoolApp - zijn activiteiten, officiële mededelingen, maar ook het plannen van 10-minuten gesprekken eenvoudig geregeld. Het is een belangrijke tool bij het stimuleren van ouderparticipatie en – communicatie en vereenvoudigt bovendien het werk van leerkrachten en directies.

Starten met SchoolWapps 2.0

Leuk dat je met  SchoolWapps 2.0 wilt beginnen. Wil je eerst nog meer informatie? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met een van onze adviseurs. 

Wij maken het je graag gemakkelijk
Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te beginnen met SchoolWapps 2.0. We willen je hierbij graag volledig ontzorgen. Vul daarom onderstaand formulier in zodat we alles voor je klaar kunnen zetten en je snel aan de slag kunt.

Handige documenten

Wij helpen u graag om de app bij ouders en verzorgers onder de aandacht te brengen. Hieronder vind je informatie die van toepassing kan zijn voor je school. 

Stappenplan ouderportaal Poster voor op school Voorbeeldbrief ouders Voorbeeldbrief overstappers Inloggen medewerkers

Gegevens aanleveren

Om met SchoolWapps 2.0 te beginnen hebben we een aantal gegevens van je nodig. Vul het onderstaande formulier in. We richten het ouderportaal voor je in en nemen contact met je op als alles klaarstaat.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT