Ouderportaal

Goed communiceren met ouders is een must maar uw tijd is kostbaar. Met ons Ouderportaal communiceert u met ouders vanuit één veilige en besloten omgeving. Hiermee bereikt u ouders en verhoogt u de ouderparticipatie. Met deze uitbreiding van SchoolWapps heeft u een portaal in handen dat oudercommunicatie en betrokkenheid stimuleert.

Meer informatie

Gesprekkenplanner

Weg met de ouderwetse briefjes voor tien-minutengesprekken! SchoolWapps introduceert de gesprekkenplanner. Met dit systeem kunnen leraren zelf een gespreksronde aanmaken, wijzigen en ouders uitnodigen voor deze gespreksronde. Ouders kunnen zelf eenvoudig een datum en tijd bepalen. Leerkrachten hebben een planningsoverzicht waarin zij kunnen zien welke ouders zich wel en niet hebben aangemeld en wat de status van de uitnodiging is.

Nieuwsbrieven

Met de nieuwsbrieven module kunt u eenvoudig nieuwsbrieven versturen. Maak een nieuwsbrief aan met informatie die u wilt vertellen. Met één druk op de knop verstuurt u de nieuwsbrief naar ouders en wordt deze automatisch op website en in de SchoolApp geplaatst. Dat pas efficiënt communiceren!

Voordelen van het Ouderportaal

Met ons Ouderportaal betrekt u ouders door middel van communicatie via de gesprekkenplanner, tijdlijn, nieuwsbrieven en spoedberichten. Het Ouderportaal is geïntegreerd in uw website en app en heeft dan ook dezelfde look and feel. Houd ouders eenvoudig op de hoogte van de activiteiten van de school én hun kinderen met deze unieke vorm van digitale communicatie.

Tijdlijn

Centraal binnen het Ouderportaal staat de tijdlijn. Op de tijdlijn communiceren leerkrachten en ouders met elkaar in een besloten omgeving. Hiermee geeft u oudercommunicatie extra power. De tijdlijn is beschikbaar in de SchoolApp en de afgeschermde pagina op de website van uw school. Op deze manier kunnen ouders en leerkrachten eenvoudig met elkaar communiceren via de app en via de website.

Schoolwebsite

De bewezen en gebruiksvriendelijke oplossing voor school- en bestuurswebsites.

Lees meer

SchoolIntranet

Een intranet op basis van SharePoint Online, voor efficiënte samenwerking.

Lees meer

SchoolApp

Het eigentijdse verlengstuk van uw SchoolWebsite, met veel handige functies.

Lees meer

SchoolFlits

Dé geïntegreerde oplossing voor narrowcasting binnen uw school of scholen.

Lees meer

Notificaties & spoedberichten

Met het notificatiesysteem blijven ouders op de hoogte van nieuwe berichten door middel van notificaties per e-mail en/of smartphone. Vanuit spoedberichten kunt u gericht en snel berichten uitdoen richting ouders die deze direct via e-mail en SchoolApp ontvangen. Zo weet u zeker dat uw berichten de ouders snel bereiken, handig!

Ook stand-alone verkrijgbaar

Het Ouderportaal is zodanig opgezet dat de functionaliteiten ook beschikbaar kunnen worden gemaakt voor scholen die niet met één van de andere onderdelen van SchoolWapps werken. U kunt de functionaliteit dus ook gewoon naast uw bestaande SchoolWebsite gebruiken.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT