SCHOOLFLITS

Schoolflits is dé oplossing voor het presenteren van nieuws en andere informatie binnen uw school/scholen (narrowcasting). De oplossing bestaat uit een energiezuinig televisiescherm, een mediaplayer, een montagebeugel, publicatiesoftware en alle vereiste bekabeling. Schoolflits is een ideaal medium om direct te communiceren met ouders, medewerkers en leerlingen.

Vormgeving

U kunt de layout van uw Schoolflits-presentatie direct vanuit uw eigen online omgeving aanpassen aan uw eigen huisstijl (logo, kleur). Door gebruik te maken van meerdere dia's kunt u verschillende informatie elkaar laten afwisselen op het presentatiescherm.  

Informatie delen

Met Schoolflits publiceert u snel en eenvoudig informatie via één of meerdere televisieschermen op uw school. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld mededelingen, uw kalender, foto's, het weerbericht of een filmpje van YouTube. Zo deelt u met het grootste gemak alle gewenste informatie met ouders, medewerkers en leerlingen.

Demo aanvragen

Ondersteuning

Bij het adviseren, leveren en installeren van de benodigde hard- en software biedt SchoolWapps complete ondersteuning. Na de technische realisatie verzorgen we bovendien een online instructietraining.

Koppelingen

Dankzij slimme koppelingen kunt u informatie die u in SchoolWapps heeft vastgelegd ook automatisch laten publiceren via uw Schoolflits-scherm(en). Zo kunt u uw kalender tonen en aankomende gesprekken tijdens uw gespreksrondes!

ondersteuning

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT