SCHOOLFLITS

SchoolFlits is dé oplossing voor het presenteren van nieuws en andere informatie binnen uw school/scholen (narrowcasting). De oplossing bestaat uit een energiezuinig televisiescherm, een mediaplayer, een montagebeugel, publicatiesoftware en alle vereiste bekabeling. SchoolFlits is een ideaal medium om direct te communiceren met ouders, medewerkers en leerlingen.

Vormgeving

U kunt de layout van uw SchoolFlits-presentatie direct vanuit uw eigen online omgeving aanpassen aan uw eigen huisstijl (logo, kleur). Daarbij kunt u kiezen uit verschillende templates en kunt u aangeven welke informatie u op welke plek op het presentatiescherm wenst.  

Informatie delen

Met SchoolFlits publiceert u snel en eenvoudig informatie via één of meerdere televisieschermen op uw school. Hierbij gaat om bijvoorbeeld  nieuwsberichten, een agenda overzicht, foto's, mededelingen en Twitterberichten. Zo deelt u met het grootste gemak alle gewenste informatie met ouders, medewerkers en leerlingen.

Demo aanvragen

Ondersteuning

Bij het adviseren, leveren en installeren van de benodigde hard- en software biedt SchoolWapps complete ondersteuning. Na de technische realisatie verzorgen we bovendien een online instructietraining.

Koppelingen

Dankzij slimme koppelingen kunt u informatie die u op uw SchoolWebsite (bv. foto's en nieuwsberichten) en/of SchoolIntranet (bv. agenda) plaatst ook automatisch laten publiceren via uw SchoolFlits-scherm(en). 

ondersteuning

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT