SCHOOLINTRANET

Effectieve samenwerking binnen scholen en besturen vraagt om een centraal portaal dat informatie en communicatie in goede banen leidt. SchoolWapps voorziet hierin met SchoolIntranet: een intranet op basis van SharePoint Online. SharePoint Online is onderdeel van Office 365, en net als Office 365 gratis voor het onderwijs. Het platform combineert de flexibiliteit van de cloud met het vertrouwde van Microsoft.

Centraal

Elke bevoegde medewerker kan documenten centraal opslaan, beheren en bewerken. Andere informatie, zoals nieuws en agenda, kan worden gedeeld tussen verschillende medewerkers op verschillende locaties.

Demo aanvragen

Up-to-date

Elke bevoegde medewerker heeft overal en altijd toegang tot de meest recente versies van documenten en informatie (denk aan bestuurs- en schoolnieuws), met de mogelijkheid tot samenwerken op verschillende apparaten.

Ondersteuning

Om de transitie naar het werken met SchoolIntranet te stroomlijnen, biedt SchoolWapps deskundige en doelgerichte ondersteuning, met name in de vorm van advies en training van uw medewerkers.

Koppelingen

Dankzij speciale koppelingen kunt u uw SchoolIntranet-nieuws en -agenda eenvoudig delen met uw SchoolWebsite, SchoolFlits-oplossingen. Zo hoeft u informatie maar één keer in te voeren, waarna het overal waar u wilt identiek wordt geplaatst.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT