SCHOOLDASHBOARD

Het controlecentrum van SchoolWapps is het Dashboard. Hier kunt u met behulp van één centraal en overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) alle componenten van de totaaloplossing beheren. En dat op zo’n manier dat u nooit meer dingen dubbel hoeft te doen, en dat uw boodschap via al uw online kanalen consistent wordt weergegeven.

Beheergemak

Dankzij het Dashboard kunt u het beheer van uw SchoolWapps online media delegeren en kunnen meerdere personen eraan werken. Door het gemak van ‘beheer aan de voorkant’ kan iedereen eenvoudig zijn weg vinden en blijven uw website en andere media altijd actueel.

Demo aanvragen

Uw SchoolWebsite beheren

Met het Dashboard kunt u ervoor zorgen dat nieuws en agenda vanuit uw SchoolIntranet-intranet automatisch wordt gedeeld met uw SchoolWebsite, SchoolFlits-omgeving en/of SchoolApp.

Uw SchoolDashboard beheren

Met het Dashboard kunt u ervoor zorgen dat nieuws en agenda vanuit uw SchoolIntranet automatisch wordt gedeeld met uw SchoolWebsite, SchoolFlits-omgeving en/of SchoolApp.

Uw SchoolFlits-omgeving beheren

Met het Dashboard kunt u alle publicaties via uw SchoolFlits-scherm(en) perfect en moeiteloos aansturen. Ook kunt u bepalen welke publicaties automatisch worden gedeeld met uw SchoolWebsite en/of SchoolApp.

Uw SchoolApp beheren

Met het Dashboard kunt u nauwkeurig bepalen welke informatie via uw SchoolApp wordt gepubliceerd en welke ouders welke pushberichten ontvangen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT