SCHOOLAPP

Bij een goede website hoort een goede app. Alleen al omdat mobiele devices tegenwoordig voor de meeste mensen (ook ouders!) hét middel zijn om informatie te zoeken, raadplegen of delen. Daarom biedt SchoolWapps de SchoolApp. Deze slimme app voor iOS en Android is het mobiele verlengstuk van uw SchoolWebsite.

Interactie

Met de SchoolApp kunnen ouders nieuwsberichten, nieuwsbrieven, schoolgegevens, foto's, de schoolagenda en Twitterfeed bekijken op hun smartphone of tablet. Via de contactpagina kunnen ouders ook direct in contact treden met uw school.

Demo aanvragen

Gerichte oudercommunicatie

U kunt de SchoolApp ook gebruiken om ouders direct te informeren over wat speelt binnen de groep van  hun kind, door gericht informatie (tekst, bestanden en media) te delen met door uzelf te selecteren ouders. Privacy is daarbij gewaarborgd, want deze informatie is niet toegankelijk voor anderen. Er wordt gecommuniceerd in een besloten omgeving.

Pushberichten en e-mails

Wanneer u informatie deelt via de SchoolApp, kunt u de ouders in kwestie daar actief op wijzen met behulp van e-mails en pushberichten. Zo weet u zeker dat uw boodschap overkomt en nodigt u nog meer uit tot betrokkenheid en participatie.

Eenvoudig doorplaatsen

Is datgene wat u wilt delen ook interessant voor andere groepen? Dan kunt u de informatie met één druk op de knop doorplaatsen via uw SchoolWebsite en SchoolFlits. Zo communiceert u heel eenvoudig via meerdere kanalen tegelijk.

Website

Informatie van uw SchoolWebsite is ook te raadplegen met de SchoolApp. Daarvoor hoeft de gebruiker na installatie van de SchoolApp alleen de link van uw SchoolWebsite in te voeren.

Handleidingen

Om u te helpen de SchoolApp juist in te stellen, hebben we een beknopte handleiding gemaakt. Eenmaal gedownload en ingesteld wijst de SchoolApp zich vanzelf. Om ook ouders optimaal te ondersteunen, hebben we ook voor hen een speciale handleiding opgesteld, die u als school aan ouders kunt verstrekken. U kunt beide handleidingen downloaden via de pagina Downloads.

schoolwebsite

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT