Website Triangel Almelo

Eind vorige week heeft ons zusterbedrijf web2work de website van de Triangel in Almelo live gezet. Een website met een fris en eigentijds uiterlijk met een knipoog naar de Metro Style van Windows 8 en uiteraard gebaseerd op het vertrouwde webredactie.nu platform. Door het gebruik van grote knoppen in plaats van een conventioneel menu is de website ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets gemakkelijk te bedienen, een nadrukkelijke wens van de school.

Door de combinatie van vaste blokken en flexibele contentpagina's hebben we voor de Triangel het beste van twee werelden samengevoegd. Enerzijds heeft de school het gemak van automatische opmaak. Dit scheelt tijd en het risico op fouten wordt geminimaliseerd. Anderzijds hebben ze de vrijheid om om pagina's zelf van content te voorzien. Deze combinatie levert een website met frisse uitstraling op en moderne look, kortom helemaal van deze tijd.

Neem eens een kijkje op: www.triangel-almelo.nl

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT