Nieuwe SharePoint omgeving voor de Zwijsenschool in Kerkdriel

De Mgr. Zwijsenschool uit Kerkdriel wilde dat alle medewerkers vanaf iedere locatie, op ieder moment toegang zouden krijgen tot de voor hun relevante bestanden en informatie. Wij hebben vanuit ons SchoolIntranet concept een Microsoft SharePoint portaal gerealiseerd. Op deze wijze kunnen collega’s sneller en professioneler met elkaar samenwerken. Iedere medewerker heeft o.b.v. hun rol toegang tot de voor hun relevante bestanden. De SchoolIntranet omgeving is met ieder device, van smartphone tot desktop, op eenduidige wijze te benaderen waardoor de informatie altijd beschikbaar is.

Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers van de school goed met het SchoolIntranet kunnen werken, heeft Heutink ICT trainingen georganiseerd. In een 1ste sessie is de groep ‘plusgebruikers’ getraind en in een 2e sessie zijn alle teamleden geïnstrueerd en begeleid over de mogelijkheden. De plusgebruikers zijn in de dagelijkse praktijk het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers van de school. Vanwege de persoonlijke aanpak en de aanspreekpunten binnen de school is de implementatie en adoptie van het SchoolIntranet o.b.v. SharePoint dan ook probleemloos verlopen en werken de collega’s nu efficiënter en met meer plezier.

Over Mgr. Zwijsenschool

De Mgr. Zwijsenschool is een sfeervolle, gemoedelijke school met respect voor alle levensbeschouwingen, uitgaand van een katholieke achtergrond en waar iedereen zichzelf mag zijn. Dit betekent voor ons dat we hedendaagse waarden en aspecten uit het katholieke geloof meegeven aan de leerlingen, zonder daarbij een bepaalde waarheid op te willen leggen. De school staat open voor allen die zich in de uitgangspunten van de school kunnen vinden. Ze maken onderdeel uit van Stichting Bommelerwijs, een stichting van zes katholieke basisscholen in de Bommelerwaard.

Media
  • og-zwijsenschool-schooltintranet

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT