SchoolWapps lanceert vernieuwd ouderportaal + App

Het optimaliseren van de communicatie met ouders van leerlingen staat hoog op verlanglijstjes van scholen. Sneller, eenvoudiger en zo uitgebreid mogelijk zijn daarbij speerpunten. SchoolWapps biedt scholen het grootste gebruikersgemak tegen de beste prijs, met het compleet vernieuwde ouderportaal en bijbehorende App.

Dit beveiligde platform biedt leerkrachten en directies de mogelijkheid niet alleen hun communicatie met ouders sterk te verbeteren, het is bovendien een prachtig instrument om de ouderparticipatie te vergroten. Immers: hoe meer en op eenvoudige wijze de ouders betrokken worden bij de ontwikkeling van hun kind en bij de school, hoe sterker er verbinding en betrokkenheid is.

Wat is er nieuw?

Naast de al bestaande onderdelen als de gespreksplanner, de tijdlijn en een leerling-importsysteem, zijn een absentiemodule, groepskalender en een berichten box toegevoegd. Bovendien kunnen ouders zelf – eenmalig - aangeven hoe zij de privacy van hun kind gewaarborgd willen zien. Hiermee biedt het ouderportaal niet alleen het grootste aanbod functionaliteiten, maar zorgt ook voor volledig AVG proof handelen door de school.

Implementatie en begeleiding

Vrijwel direct na aanschaf is het ouderportaal functioneel; wij helpen u om het ouderportaal in te richten voor uw situatie. We maken het niet alleen makkelijk voor de school, maar ook de ouders die hier behoefte aan hebben. Daarmee krijgt u niet alleen het meest uitgebreide beveiligde communicatieplatform, maar ook de beste service.

Nog even alle voordelen op een rij:

  • Één oplossing voor alle communicatievraagstukken
  • Eenvoudig beheer in herkenbare omgeving en met gebruiksvriendelijk dashboard
  • Voorkomt dubbel werk en is altijd consistent
  • Privacy en veiligheid van school, ouders en kind zijn gewaarborgd
  • Koppeling mogelijk met website, MOO, Office 365, Google, LAS en narrowcasting
  • In de praktijk getest en bewezen totaaloplossing

Demo

Bekijk hier alle nieuwe en bestaande functionaliteiten van het vernieuwde Ouderportaal of vraag hier direct een gratis demo aan.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT