Mijnplein communiceert via nieuwe website

Mijnplein is een stchting die uit 22 scholen bestaat in de regio Salland in Overijssel. De website is ontwikkeld in samenwerking met communicatiebureau HFCM uit Hoogeveen. Zij hebben zorg gedragen voor het ontwikkelen van het grafische ontwerp en de communicatie vooraf en tijdens dit project. Na akkoord op het grafische ontwerp zijn wij aan de slag gegaan met het bouwen en inrichten van de website. Daarnaast zijn de beheerders van de website door ons getraind.

De keuze voor deze vernieuwing was nodig, omdat de oude website sterk verouderd was en niet voldeed aan de verwachtingen van het schoolbestuur. Daarnaast was de oude website moeizaam aan te passen. Daarom is er gekozen voor een website op maat. De website is nu geschikt voor alle devices en is voorzien van een beveiligde verbinding door middel van een SSL-certificaat. Tevens wordt het beheer, support en onderhoud van de website van mijnplein vanuit SchoolWapps gedaan om te zorgen voor een complete technische ontlasting richting mijnplein.

Ga naar de complete klantcase van mijnplein.

Over mijnplein

Mijnplein is het bevoegde gezag van 22 scholen voor katholiek, protestants christelijk en algemeen bijzonder primair onderwijs in Salland. Mijnplein is sinds 2012 de nieuwe naam van SCOS, Stichting Christelijk Onderwijs Salland, ontstaan per 1 augustus 2004 uit een fusie van de Stichting Katholiek Onderwijs Salland en de Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs Salland.

Media
  • Mijnplein - webdesign HOME
  • rietkraag-3

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT