Web2work gaat op in Heutink ICT

Per 1-1-2019 gaan de onderwijsactiviteiten van web2work op in Heutink ICT. Beide bedrijven zijn onderdeel van Odin Groep en werken al geruime tijd zeer intensief samen in het onderwijs. Daarom hebben wij besloten om deze samenwerking verder te brengen door beide organisaties samen te voegen en door te gaan onder de naam Heutink ICT.

Web2work heeft met SchoolWapps, diensten op het gebied van Office365/Sharepoint en CollegeWapps prachtige oplossingen die in samenwerking met Heutink ICT zijn ontwikkeld en werden verkocht. Dankzij de samenvoeging profiteren onze klanten doordat onze oplossingen vanuit dezelfde organisatie worden ontwikkeld en ondersteund. Bovendien kunnen wij door de expertise en het brede portfolio van Heutink ICT u op nog meer gebieden dan voorheen van dienst zijn. Daarnaast blijven wij u als vanouds ondersteunen met dezelfde medewerkers, producten en diensten.

Mocht u vragen hebben over deze samenvoeging dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT