Digitale schoolgids voor CB de Bron

CB de Bron uit Nieuw-Amsterdam beschikt over SchoolWiki, de digitale vertaling van de schoolgids. Met SchoolWiki heeft CB de Bron de beschikking over een centrale online kennisbank dat geïntegreerd is in de website. Het bevat alle actuele en wettelijk vereiste schoolgidsinformatie. Dankzij de SchoolWiki heeft CB de Bron dus geen traditionele schoolgids meer nodig.

CB de Bron maakt onderdeel uit van Viviani, een stichting voor christelijk basisonderwijs in de gemeente Emmen. Voor alle vijftien scholen van Viviani worden ook 15 SchoolWiki’s ontwikkeld. Wij hebben een unieke module gebouwd waarmee Viviani bovenschoolse informatie in de SchoolWiki kan beheren. Zo wordt de informatie over Viviani in alle SchoolWiki’s centraal beheerd, bijgewerkt en gepubliceerd.

Bekijk de SchoolWiki van CB de Bron.

Over CB de Bron:

De Bron is een dynamische Christelijke Daltonschool in Nieuw Amsterdam/Veenoord. Een school voor iedereen die zich thuis voelt bij onze manier van leven en werken.

Media
  • schoolwiki

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT