Nieuwe websites voor SKOBA, Zuidsprong en De Vliedberg gerealiseerd

In de afgelopen periode heeft SchoolWapps weer elf websites gerealiseerd! Wij verwelkomen SKOBA, De Zuidsprong en Kbs De Vliedberg. 

SKOBA

De website van Stichting Katholiek Onderwijs Bernardus Alfrink (SKOBA) en haar acht scholen staan live. SKOBA biedt basisonderijs aan ongeveer 1700 leerlingen, verdeeld over scholen in de gemeenten Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Gorinchem. SKOBA was ontevreden over de oude websites, omdat deze sterk verouderd waren en niet meer voldeden aan de huidige standaarden. Wij hebben voor SKOBA nieuwe websites gemaakt voor zowel het bestuur als de acht scholen. Het grafisch ontwerp is gedaan door HFCM.

De Zuidsprong

Ook De Zuidsprong beschikt over een nieuwe website. Binnen twee weken hebben wij deze website gebouwd en live gezet volgens ons premiumontwerp. Daarnaast hebben we ook de content van de oude website overgezet naar de nieuwe website. De Zuidsprong maakt ook gebruik van SchoolApp.

KBS de Vliedberg

Ook KBS de Vliedberg heeft gekozen voor een gloednieuwe website op basis van ons premiumontwerp. De school uit Rotterdam (onderdeel van RVKO) maakt ook gebruik van de SchoolApp.

 

Media
  • nieuwe-websites.jpg

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT