Nieuw: De gesprekkenplanner

Weg met de ouderwetse briefjes voor tien-minutengesprekken! SchoolWapps introduceert de gesprekkenplanner. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk oudergesprekken plannen. 

Met de gesprekkenplanner kunnen leraren zelf een gespreksronde aanmaken, wijzigen en ouders uitnodigen voor deze gespreksronde. Ouders kunnen zelf eenvoudig een datum en tijd bepalen. Leerkrachten hebben een planningsoverzicht waarin zij kunnen zien welke ouders zich wel en niet hebben aangemeld en wat de status van de uitnodiging is. Zo heeft u uw digitale planning snel en effectief geregeld!

Met de gesprekkenplanner:

  • Geeft de leerkracht beschikbare data en tijden
  • Bepalen ouders zelf hun data en tijd
  • Voorkomt u dubbele boekingen
  • Kunt u een herinnering sturen naar ouders
  • Heeft u een handig overzicht van alle gesprekken

OuderPlusmodule

De gesprekkenplanner is onderdeel van de OuderPlusmodule. Beschikt u over de OuderPlusmodule en wilt u de gesprekkenplanner gebruiken, meld u dan aan en wij activeren de module voor u. Vervolgens geven we u extra begeleiding om van de gesprekkenplanner een succes te maken. Op deze manier geven wij ondersteuning en kunt u in de opstartfase altijd met vragen, feedback of opmerkingen bij ons terecht. Beschikt u nog niet over de OuderPlusmodule bekijk dan hier de voordelen of neem direct contact met ons op.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT