Google markeert websites zonder HTTPS vanaf juli als 'onveilig'

Vanaf juli gaat Google alle websites zonder HTTPS-verbinding als ‘niet veilig’ markeren. Een SSL-certificaat zorgt ervoor dat een HTTP-website omgezet wordt naar een HTTPS-website. Heeft uw SchoolWebsite nog geen SSL-certificaat? Maak dan gebruik van de SSL-actie.

In juli 2018 verschijnt de nieuwste update van Google Chrome en daarin worden sites zonder HTTPS gemarkeerd als ‘onveilig’ (bron: Computable). Wie een website zonder HTTPS-verbinding bezoekt, krijgt in de adresbalk een waarschuwing te zien. Beveiligde websites zijn te herkennen aan een groen slotje. Een uitstekende ontwikkeling van Google, want zonder SSL-certificaat kunnen belangrijk ingevoerde gegevens, zoals data en wachtwoorden van kinderen, leraren en ouders, gestolen worden.

Maak gebruik van de SSL-actie

Heeft uw SchoolWebsite nog geen SSL-certificaat? SchoolWapps neemt dit volledig voor u uit handen. De kosten van een SSL-certificaat bedragen 50 euro per jaar (ex. btw). Als u zich aanmeldt dan ontvangt u de installatie t.w.v. 110 euro (ex. btw) gratis. Klik hier om u aan te melden voor SSL.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT