Maak gebruik van de SSL-actie

Volgens onderzoek van Open State Foundation maakt slechts eenderde van de schoolwebsites gebruik van een veilige verbinding. Dat houdt in dat bijna 70% van de websites niet goed beveiligd zijn. Informatie is in dat geval makkelijk af te tappen en gegevens, zoals persoonsgebonden informatie, kunnen onderschept worden. Bovendien is een beveiligde verbinding verplicht vanwege de gevoeligheid van de informatie.

Met name in het primair onderwijs zijn veel websites niet met een HTTPS-verbinding beveiligd. Slechts 29% gebruikt een veilige HTTPS-verbinding. Dit kan vergaande consequenties hebben. Belangrijke ingevoerde gegevens van kinderen, leraren en ouders kunnen gestolen worden. De veiligheid van persoonsgegevens komt dus in het gedrang.

Zorg voor een veilige verbinding

Door middel van een SSL-certificaat heeft u een beveiligde verbinding. Vanuit SchoolWapps nemen wij dit volledig voor u uit handen. De kosten van een SSL-certificaat bedragen 50 euro per jaar (ex. btw). Als u zich nu aanmeldt dan ontvangt u de installatie t.w.v. 110 euro (ex. btw) gratis.

Klik hier om u aan te melden voor SSL.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT