Stichting OcTHO kiest voor SchoolWapps

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Tholen (OcTHO) heeft gekozen voor SchoolWapps. De acht basisscholen uit Zeeland die onder Stichting OcTho vallen, zijn overgestapt op de nieuwe communicatieoplossing. Doorslaggevend voor de overstap zijn het responsive design van de website en de nog uit te komen SchoolApp.

Dankzij de unieke koppeling tussen de sharepoint agenda van de basisscholen en de agenda van SchoolWapps hoeven de basisscholen nog maar vanuit één plek informatie te delen. Deze informatie wordt automatisch vertoond op meerdere plekken waar Stichting OcTHO gebruik van maakt, zoals de websites en de app.

"Voor Stichting OcTHO hebben we een uniform template gerealiseerd met enkele maatwerkaanpassingen. Tevens gaat de Stichting binnenkort aan de slag met de app. Hiermee kunnen ouders vanaf de bank het laatste nieuws bekijken, de agenda raadplegen om ziekmeldingen doorgeven of foto’s bekijken. Op deze manier wordt oudercommunicatie en betrokkenheid gestimuleerd," aldus Tom Linderman, adviseur weboplossingen van SchoolWapps.

De acht scholen die onder Stichting OcTho vallen zijn de openbare basisscholen Ter Tolne, Die Heenetrecht, De Casembroot, De Eevliet, De Luyster, De Schalm, Oosterschelde en De Rieburch.

Media
  • octho1.JPG
  • octho2.JPG

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT