SchoolWapps is gestart met uitrollen

Deze week zijn alle portalen van SchoolFlits en SchoolWebsite vervangen door SchoolWapps, de nieuwe unieke totaaloplossing voor alle online communicatie voor scholen. Dat houdt in dat ook het vertrouwde uiterlijk is veranderd. Maar welke wijzigingen brengt de uitrol van SchoolWapps nog meer met zich mee?

Met SchoolWapps heeft u een unieke combinatie van een website, app, publicatiebord en intranet. Voortaan hoeft u informatie niet meer afzonderlijk te verspreiden, maar kunt u eenvoudig vanuit één Content Management Systeem alle informatie automatisch delen. Op deze manier hoeft u geen dubbel werk te verzetten. In deze rapportage informeren we u over de doorgevoerde verbeteringen en extra mogelijkheden in het webportaal.

OuderPlus module

Naast de nieuwe features binnen SchoolWapps hebben wij ook de OuderPlus module ontwikkeld. In deze module zitten de bekende opties, zoals het aanmaken van communicatiegroepen en het versturen van spoedberichten en nieuwsbrieven. Daarnaast zit er in de OuderPlus module een nieuwe feature: de 'Mijn School'-pagina. Dit is een optionele, betaalde feature waarop leerkrachten door middel van een tijdlijn op veilige wijze met ouders kunnen communiceren en vice versa. De tijdlijn is beschikbaar in de app en de afgeschermde MijnSchool portal binnen de website.

Introductieaanbieding SchoolWapps

Profiteer als bestaande klant van de introductieactie van SchoolWapps en maak gratis kennis met de ‘Mijn School’-pagina, onderdeel van de OuderPlus module. De ‘Mijn School’-pagina is een eigentijdse tijdlijn waarop u snel, eenvoudig en veilig communiceert met de ouders. U kunt een halfjaar gratis kennismaken van het volledige OuderPlus pakket. Profiteer nu van de actie door het portaal gratis te activeren voor 1 april 2017. Op deze pagina leest u alle voordelen van de OuderPlus module en staan tevens de voorwaarden van deze actie.

De nieuwe SchoolApp

De nieuwe SchoolApp bevindt zich momenteel in de afrondende testfase. Wij verwachten deze binnenkort aan te kunnen bieden in de stores van Apple en Google. Zodra de app voor iedereen beschikbaar is sturen we u een nieuwe mailing met daarin instructies voor het gebruik en materiaal om de SchoolApp onder de aandacht te brengen bij uw ouders.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT