SchoolWapps sluit privacyconvenant

Privacy en security staan voorop bij SchoolWapps en deze zijn te allen tijde gewaarborgd. Wij hebben verschillende maatregelen genomen op het gebied van privacy om ervoor te zorgen dat er niets mis kan gaan met gegevens. Om die privacy te waarborgen is SchoolWapps onder andere deelnemer aan het privacyconvenant.

Privacyconvenant

Dankzij het privacyconvenant wordt er een bewerkersovereenkomst met de school gesloten, waarin exact is vastgelegd tot welke informatie SchoolWapps toegang heeft. De regie blijft dus in de handen van de school. SchoolWapps is een van de eerste partijen die een dergelijke bewerkersovereenkomst voor schoolapplicaties sluit met de gebruikers. Informatie die u deelt is dus niet toegankelijk voor anderen dan degenen voor wie ú het bedoelt.

Werken met persoonsgegevens

De functionaliteit van SchoolWapps helpt bij het voldoende aan de, onder meer door Kennisnet gestelde, vuistregels op het gebied van werken met persoonsgegevens. Denk hierbij aan de omgang met foto’s en ander beeldmateriaal van leerlingen. Ons advies is om dergelijke informatie met een inlog te beveiligen en dus alleen beschikbaar te stellen aan de ouders. Met behulp van de ouderfunctionaliteit regelt u dit eenvoudig. Daarnaast krijgt elke school een SSL-certificaat dat ervoor zorgt dat vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden worden.

DNN

SchoolWapps is gebouwd op het bewezen platform DNN (DotNetNuke). DNN ondergaat uiterst grondige beveiligingsscans en -controles. Klanten en partners over de hele wereld werken samen met het DNN securityteam om te zorgen dat blijvend aan de strengste security eisen wordt voldaan.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT