Nieuw: Premium ontwerp!

Recent is er een nieuwe standaard vormgeving gerealiseerd. Dit ter aanvulling op ons huidige basisontwerp en het maatwerkontwerp.

Het premium ontwerp is voor scholen die een eenvoudig en makkelijk te onderhouden website willen realiseren met een fraaie eigentijdse uitstraling. De school kan zelf de kleuren, het logo en de banner instellen. Daarnaast kan er uit 3 verschillende varianten vormgeving gekozen worden die eenvoudig in te stellen zijn. De website wordt responsive opgeleverd en is daardoor op ieder apparaat goed te bekijken.

Verder kenmerkt het premium ontwerp zich door de eenvoudige en intuïtieve werking en een fraaie, gebruiksvriendelijke vormgeving. Web2work draagt zorg voor het Schoolwebsite.nu CMS-systeem waarmee u de website kunt gaan inrichten. Na het opleveren van de website verzorgen we een telefonische training waarin u de mogelijkheden van Schoolwebsite.nu leert kennen. Aan de website wordt tevens de Schoolwebsite app gekoppeld.

Bekijk hier een voorbeeld van een premium ontwerp schoolwebsite >>

Neem contact op met ons op voor mogelijkheden met betrekking tot het premium ontwerp voor uw website.

Media
  • maatwerkontwerp.png

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT