Pushberichten beschikbaar!

Om ouders nog eenvoudiger en doeltreffender op de hoogte te houden van wat er op school gebeurt, ontwikkelden wij een slimme app voor iOS en Android. Met deze app kunnen ouders uw nieuws- en blogberichten, schoolgegevens, foto's, schoolagenda en Twitterfeed bekijken op hun smartphone of tablet. Bovendien is het mogelijk om meldingen (pushberichten) te ontvangen die de school verstuurt en kunnen ouders direct in contact treden met de school. Kortom, een geweldig instrument om de ouderparticipatie te bevorderen!

Download de App

De App is verkrijgbaar in de Appstore en Play Store en is helemaal gratis! Na installatie hoeft u slechts de link van uw schoolwebsite in te voeren en de App is ingericht.

Download op de App Store

Download op Google Play

Inrichten in slechts 5 minuten

Voordat u de App kunt gebruiken moet u eerst enkele zaken instellen in uw schoolwebsite. Ook ouders moeten (indien ze de pushberichten willen ontvangen) voor het eerste gebruik enkele eenvoudige zaken instellen. In de handleiding staat precies hoe dat werkt. Het kost slechts enkele minuten tijd.

Handleidingen

Om u te helpen om de App juist in te stellen hebben we een handleiding gemaakt. Voor ouders is er een aparte handleiding beschikbaar, die u aan ouders kunt verstrekken. U kunt beide handleidingen hieronder downloaden.

Download de Schoolwebsite App handleiding (voor scholen) 

Download de Schoolwebsite App handleiding (voor ouders)

 

Media
  • schoolappp.png

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT