Schoolwebsite App live!

Al jaren lang is Schoolwebsite.nu de website-oplossing voor de centrale informatievoorziening van scholen richting ouders en andere betrokkenen. Een erg eenvoudig systeem dat helemaal is toegespitst op de wensen en behoeften van het onderwijs. 

Om ouders nog eenvoudiger en doeltreffender op de hoogte te houden van wat er op school gebeurt, ontwikkelden wij een slimme app voor iOS en Android. Met deze app kunnen ouders uw nieuws- en blogberichten, schoolgegevens, foto's, schoolagenda en Twitterfeed bekijken op hun smartphone of tablet. Bovendien kunnen ze direct in contact treden met de school. Kortom, een geweldig instrument om de ouderparticipatie te bevorderen!

De App is tot 1 februari GRATIS verkrijgbaar in de Appstore en Play Store. Daarna kost de App 89 cent. U kunt de App alleen gebruiken als uw school gebruikt maakt van Schoolwebsite.nu en de school het gebruik van de App geactiveerd heeft.

Klik hier voor meer informatie over de App

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden
Schoolwapps
De online communicatieoplossing voor het onderwijs.

Blijf op de hoogte

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van het laatste nieuws, producten en acties? Schrijf u dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Contact

SchoolWapps
Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Tel: 074 - 2404600

Social media

Voorwaarden Disclaimer © 2016-
Heutink ICT